Tuesday, October 13, 2009

PUAN HONG

Masa tu, kami Kemahiran Hidup...Puan Hong very seksi... Saya selalu memerhatikan lengan Puan Hong yang suka pakia baju lengan pendek..kadang kadang nampak bulu ketiak la...seksi.. Satu hari lepas habis Kemahiran Hidup, dan semua rakan sekelas dah keluar dari kelas, saya menghampiri Puan Hong... "Cikgu, saya nak cari satu kmponen tapi tak jumpa." "Oh, pergi masuk stor dan cari..sana masih banyak" jadi saya pun masuk lah ke dalam stor. lama tapi tak jumpa... "Tak jumpa ka?" Puan Hong masuk lalu tolong saya cari...Dia duduk atas lantai...sambil mencari...skirt dia terangkat...saya nampak panty nya warna merah jambu dengan lace.. Saya naik stim...Saya nampak colinya, warna merah jambu juga...longgar...nampak teteknya... Saya tak tahan lagi...lalu meramas buah dadanya... "Eh, what r u doing?" Aku tak peduli, terus ramas...Puan Hong marah...Dia tampar muka aku... "You get out!!" Aku tersentak...Baru aku sedar aku dah keterlaluan... Aku menunduk kepala aku lalu keluar, dan terus balik ke rumah.. Keesokan harinya, aku pergi jumpa Puan Hong...untuk meminta maaf... "Puan hong, Saya minta maaf atas perbuatan saya semalam" Puan Hong memandang aku lalu dia berkata: "Tak mengapa, Cikgu faham perasaan orang muda macam u...Dulu cikgu pun pernah jumpa pelajar lelaki macam u" "Habis apa cikgu buat?" "Dia tak apa apa...tak berani macam u.. U memang berani...semalam u pegang tetek cikgu..sebenarnya, cikgu dah lama tak dipegang begitu" "Eh, bukankah cikgu dah bersuami?" "Suami cikgu kat overseas...dah 5 bulan cikgu tak dapat belaian kasih sayang drpd suami" "Habis cikgu nak lagi ke?" Belum sempat dia jawab, I naik miang lagi, lalu ramas tetek dia...kini, dia tak menolak, bahkan, dia terus buka colinya...tanggalkan kasut tumit tingginya...tanggalkan dressnya...dan belai kemaluan aku...dia hisap batangku itu...aku tak tahan hampir pancut, nasib baik dia cepat cepat keluarkan... Aku masukkan batang aku ke dalam lubangnya, dia merengek...aku kurang pengalaman masa tu...tapi boleh tahan lah...5 minit saja..aku terus pancut...kat dalam!!! Cikgu Hong tak puas, dia suruh I datang lagi keesokan harinya... Lepas tu, dia ajar cara cara nak menyedapkan perempuan...aku improve skil aku tu..sampai dapat buat dia kemuncak... Kami seks hampir tiap tiap hari hingga aku tamat Form 5....Lepas tu, aku pun tak anampak Puan Hong Ai Beng lagi.. hinggalah minggu lalu aku balik ke sekolah...Dia nampak aku tapi tak boleh cam aku lagi....

14 comments:

  1. Replies
  2. Tonton tv1, tv2, tv3, ntv7, 8tv, tv8, astro arena, astro ceria, astro prima, astro arena, astro ria, tv al hijrah, astro oasis, bernama tv dan banyak lagi untuk menonton Click link >>> http://tvradiostreamblog.blogspot.com/2013/11/malaysia-tv-online.html

    ReplyDelete
  3. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual pussy n penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,

    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com

    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Main nyonya memang baik bro..ada lagi kasi member try..hahaha

    ReplyDelete
  5. VIMAX herbal merupakan salah satu produk yang menawarkan cara membesarkan alat vital dengan mudah, cepat dan aman. Namun belum ada produk yang benar-benar mampu membesarkan alat vital sesuai keinginan mereka. Pada umumnya cara membesarkan alat vital yang ditawarkan tidak memberikan hasil yang diharapkan pria dewasa. Terkadang berbagai cara tersebut juga tidak memberikan hasil yang permanen. Cara membesarkan alat vital memang berkembang dari sekadar menggunakan minyak atau alat bantu ke metode modern seperti Vimax.

    Vimax merupakan cara membesarkan alat vital pria terbaik di dunia saat ini. Obat Vimax ini menjadi sangat popular karena terbukti mampu membesarkan alat vital pria sesuai janji dari Vimax. Ukuran penis akan lebih panjang hingga 4 inci, dan membesar hingga 25%, dan yang terutama hasil yang didapat akan PERMANENT selamanya. Dengan Vimax, pria dewasa dapat memperbesar alat vital tanpa memandang usia.....

    VIMAX Herbal (pembesar dan perpanjang penis permanent)

    Tersedia :

    1.VIAGRA USA no 1

    2.Selaput Perawan Buatan made in JAPAN

    3.SUPER POWER USA Obat Kuat Herbal

    4.Obat Kuat Cialis 80mg England

    5.Grow Up USA - Obat Peninggi Badan Terampuh

    6.Perangsang Wanita Spontan

    7.VACUM + CREM (Pembesar & Penggencang Payudara)

    8.Vacum + Lintah Oil (Pembesar Dan Perpanjang Penis)

    9.Alat Bantu Pria (Sextoys) Komplit

    10.Alat Bantu Wanita (Sextoys) Komplit

    11.Boneka Full Body Elektrik

    12.Alat Bantu Sex Wanita Penis Hangat

    info lebih lengkap clik disini

    ReplyDelete
  6. Buat duit dgn hanya klik link je . Kalo mahu click link nie kay http://adf.ly/pG2DN

    ReplyDelete
  7. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Abang..hebat...
    Sedap..besar dan panjang..
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete