Tuesday, October 13, 2009

PENSYARAHKU

kisah ni berlaku bulan 11 tahun lepas. masa tu umur aku 19 tahun. masa tu aku kene tahan ngan lecturer aku sebab aku x datang kelas die 2 bulan. masa tu da pukul 9 malam. aku kena tahan sampai pukul 12. die pensyarah baru, dan x tau yang kolej aku akan ditutup pkul 10. aku pon diam la..ingat die ade kunci. masa tu da pkul 11 dan esok nya ahad. aku tanya die "puan ada kunci ke, sebab pkul 10 kolej ni tutup". die terkejut dan mula gelabah. nampaknya terpaksa tunggu isnin. dia x bole buat ape. sebab die xde henset. dan kolej aku punya talipon da off. pkul 12, sedang aku buat denda yang dia bg, aku terbau sesuatu. rupenye, die terberak dalam seluar dalam die. aku tanya "nape x g tandas" dia kata takut. aku temankan die ke tandas. aku semakin terangsang bile melihat dan membau tahi die. aku minta untuk membersihkan untuk dia. dia xkisah dan aku mula meraba pepek die. die marah aku dan berkata, "itu pepek saya la. xkene tahi". aku tersenyum dan kami gelak sama2. aku semakin x tahan..aku menyuruh dia menonggeng. die enggan. mungkin die tau aku nk jilat tahi kat bontot die. akhirnya die akur juga dan memuji keayuan bontot die. dia hanya tersenyum. aku membelai2 punggung dia. putih dan gebu. ku lihat pepek die mula berair. dengan nada manja, die menyuruh aku menjilat bontot die. aku menjilat. terasa masin dan kelat tahi die. aku gagahi juga. menjilat dan menyedut. semasa menyedut sisa tahi dia dalam lubang bontot dia. dia kata nk terberak lagi. aku baring dan die mencangkung pada muka aku. lubang bontot dia tepat kat mulut aku. aku mengurut punggungnya tanda aku da sedia. dia melepaskan squad tahinya yang petama dan penuh dalam mulut aku. aku menguyah dan menelan tahi dia dgn penuh nikmat. aku lihat pipinya merah tanda malu. dia menghabiskan sisa najis nya yang terakhir. aku melayan dgn penuh nafsu.die menjilat sisa tahi die yang melekat kat tepi bibir aku. tp aku dgn segera mencium mulut dia dan merampas tahi yang di ambil. aku xnk kongsi tahi dia dgn sape2 walaupun dia. sesudah itu, kami mandi kat tandas kolej. aku meminta dia baring dan aku mengangkang kan kaki dia, aku menjilat dgn penuh rasa hormat dan nikmat. dia hanya mengeluh nikmat sahaja. walaupon bau pepek dia agak busuk, tp bau itu membangkit kan nafsu aku.dia yang x tahan dgn rangsangan yang aku beri, terus membaringkan aku dan merogol aku. aku membiarkan je, dekat 1 jam dia mengayak konyok aku. aku klimak 3 kali dan dia klimak dekat 18 kali. kami tertidur, bangung pagi itu, aku di sajikan dgn tahi dan air kencing dia, dia tersipu2 malu. aku mengucapkan terima kasih dan makan perlahan2 tahi dia. agak sedap, die mengemas tmpat tido kami. aku bernafsu tgk dia mengemas tanpa memakai baju. aku terus memeluk dari belakang dan terus masukkan konek aku dalam bontot dia. susah juga nk masuk sebab x penah di usik suami dia. akhirnya, dia menjerit bila konek aku masuk dalam bontot dia. aku main bontot dia dekat 2 jam. macam2 gaya aku buat. sebab ketat aku terpancut 10 minit sekali. licin dan panas dalam bontot dia. bila aku cabut keluar konek aku, berlambak cecair aku kuar. malam tu dia period, aku main gak. dia kata nk gak konek aku. aku pon main gak la. da orang bg kan. die kata, beruntung sangat sebab dapat lelaki bodoh macam aku yang makan tahi dan minum kencing die. aku senyum je.mmg semua laki bodo. tp lagi bodo klo xpnah nk rasa tahi n air kencing bini/awek. rugi btul. syok tau. aku tau sebab aku da buat. sampai skang aku masih lagi makan tahi dia. aku jugak ade simpan tahi die yang da kering. sebab sebelum tido, aku akan melancap sambil mencium tahi dia yang aku akan selit pada hidung aku.

33 comments:

  1. Macam bodoh cerita kau nih. nak muntah aku bace. ni imagansi seks kau je bangang.

    ReplyDelete
  2. eeiiiii....geli seyh....wekkkkkkk....bdoh jex....

    ReplyDelete
  3. geli la kau buat citer...yuckss...

    ReplyDelete
  4. mcm sial awal2 lg aq daah agak yg kau nie jenis lepak dgn anjing !

    ReplyDelete
  5. Bodohlah ko nie.....saje reka2 cete bodoh langsung tak masuk akal....puiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org yg buat cite nie memang pengoto..takd3 otak

      Delete
  6. aku bce smpai terberak je cte kau nih bodo,.,.
    tgk bwh skali pon psl tahi.,.
    bodo pnye mat taik

    ReplyDelete
  7. Aku x phm LA dgn ko ni kesian pn ada

    ReplyDelete
  8. tu la len kali jgn byk sgt tengok web porno pasal taik,kan dah terbayang bukan-bukan dan reka cerita paling bangang didunia.

    ReplyDelete
  9. eeeyerk... imaginasi tinggi dak ni.. hehhehehe

    ReplyDelete
  10. Bengong punye cter..mcn dah xde mende yg sdp dlk dunie ni keww...taik pon jdik...huhuhu

    ReplyDelete
  11. jom tengok yang ni pulak http://sharetogether13.blogspot.com/2013/03/gadis-china.html

    ReplyDelete
  12. tgk sini..
    http://pelayarrindu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Kau niey manusia ke ape???haiwan pon xpnh mkn taik,,nieykan plak mnusia,jauh skali la!!! Pengotor ar kau niey... Yyyuuukkksssss!!

    ReplyDelete
  14. Mcm sial nk muntah aku bc citer ko...mmg bangang...spesis anjing jg la mamat ni..bodo..

    ReplyDelete
  15. pe ke terok sangat pi cium taik tu..hang isap dadah ka??

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Sumpah sakai doe cite kaw..klakar pon ade gak...mb bawu klua hospital kau nie..adeehhhhh...pelik2 jea. . Org taikkkk woiyyy

    ReplyDelete
  18. sakai ! mmg bodoh laa die nie .. cisshh!

    ReplyDelete
  19. aduyaiiiii...memang jenis bangang lagi cemprot beruk sekor nii..ko tawin nanti tak yah le makan nasi...ko makan le taik bini kau dan minum ayak tencing dia....ish...ish...mangkuk betul kau.....

    ReplyDelete
  20. Gua respek lu..imiginasi lu tinggi tahap gaban..

    ReplyDelete
  21. Tonton tv1, tv2, tv3, ntv7, 8tv, tv8, astro arena, astro ceria, astro prima, astro arena, astro ria, tv al hijrah, astro oasis, bernama tv dan banyak lagi untuk menonton Click link >>> http://tvradiostreamblog.blogspot.com/2013/11/malaysia-tv-online.html

    ReplyDelete
  22. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual pussy n penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,

    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com

    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete